The Cowboy Way (1994)

Dy kauboj nga Nju Meksiko bëjnë një udhëtim në Nju Jork për të ndihmuar mikun e tyre të bashkohet me vajzën e tij. Në qytetin e madh, ata ndeshen me vështirësitë e jetës në metropol dhe me kriminelë të egër që bëjnë gjithçka për para, por kaubojt janë në gjendje të përshtaten kudo.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *