The Croods (2013)

Krudët janë familja e vetme që ka mbijetuar, të paktën kështu mendojne ata. Sipas Grag, është shumë e thjeshtë: “Duhet të rrimë sa më shumë në shpellë”. Por botës po i vjen fundi dhe ata nuk mund të rrinë më në një shpellë…

Koha: 98 min