The Croods: A New Age

Familja para-historike Croods sfidohet nga një familje rivale Bettermans, të cilët pretendojnë se janë më të zgjuar dhe më të evoluar.

Zhanri: AnimuarAventurëKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 135 min

Realizimi:

IMDb: 7.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Sara Giolntasi

at 7:38 pm

Nice one