The Current War (2017)

Historia dramatike e garës midis titanëve të energjisë elektrike, Tomas Edisonit dhe Xhorxh Uestinghausit për të përcaktuar se cili sistem elektrik do të fuqizonte dhe do të ndriçonte botën moderne.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *