The Damned (2013)

Një familje është përfshirë në një aksident dhe gjejnë strehim në një ish-hotel të izoluar, ku aty lirojnë një vajzë mbyllur në bodrum pa e ditur që ajo është një e keqe antike…

Koha: 87 min