PRISNI 7 SEKONDA

The Dark Knight

“Kalorësi i Zi” Me ndihmën e togerit Xhim Gordon dhe Avokatit të Qarkut Harvi Dent, Batman-i i vihet pas krimit të organizuar në qytetin Gotham për ta shkatërruar një herë e mirë. Treshja rezulton e suksesshme, por shumë shpejt e gjejnë veten pre të një krimineli gjeni të njohur si Xhokeri, i cili e zhyt Gothamin në anarki dhe e detyron Kalorësin e Zi të kalojë cakun.

Koha: 152 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *