The Dark Sea (2006)

Pasi po heton vdekjen e një vajze shoqëruese, një inspektor policie gjen veten e tij duke eksploruar anën e zjarrtë dhe misterioze të jetës së natës në Romë. Ky hetim do të përfundojë duke u kthyer në një obsesion për atë dhe duke e detyruar të tërheqë edhe shokun e tij në një lojë perverse…

Koha: 83 min