The Day After Tomorrow

“Dita pas të nesërmes”  është një film Amerikan i katastrofës fantastiko-shkencore amerikane i vitit 2004, bashkë-prodhuar dhe bashkë-shkruar nga Roland Emmerich.

Zhanri: AksionAventurëSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 124 min

Realizimi:

IMDb: 6.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *