The Devil All the Time (2020)

Një djalosh i ri lufton për të mbrojtur njerzit e tij të dashur në një qytet ku mbizotërojnë kriminelët dhe korrupsioni.

Koha: 138 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *