PRISNI 7 SEKONDA

The Divide

E vendosur në Kaliforninë Veriore të rrënuar nga thatësira në 1976, The Divide tregon historinë e Sam Kincaid, një plak me një kujtim, vajzën e tij Saren, dhe Luke, një ndihmës i ri i fermës që e gjen veten në mes të një krize familjare.

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *