PRISNI 7 SEKONDA

The Divine Move 2: The Wrathful

Në 1990, kur bastet e lojës Go morën hov në Kore, Gui-su humbi gjithçka sepse babai i tij luajti derisa mbeti pa asgjë. I vetem në këtë botë, Gui-su takon një mjeshtër të madh dhe një mesues të lojës Go. Ai vendos të hakmerret mbi botën që i shkatërroi jetën, por shumë shpejt e gjen veten të ndjekur nga një i vetmuar, i panjohur, i ndjekur nga hakmarrja e tij.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *