The Donkey King

Pasi udhëheqësi i qytetit Azadi papritur largohet nga froni, një gomar fatlum për-zgjidhet dhe kurorëzohet si mbreti gomar…

Zhanri: AnimuarFamiljarKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 85 min

Realizimi:

IMDb: 6.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *