PRISNI 7 SEKONDA

The Double

Një agjent i CIA’s, i dalë në pension bashkëpunon me një agjent të ri të FBI’s për të zbardhur vrasjen e një senatori, ku shenjat dhe dyshimet flasin për një vraseë Rus.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *