The Drop (2014)

Bob Saginowski gjen vetën në një qendër grabitje ku gjithçka shkon keq, dhe duhet hetuar rastin thellë në familjen e tij dhe miqtë e tij, për të pasur një ekzistence më të mirë të jetës pa marrë parasysh koston.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *