PRISNI 7 SEKONDA

The Eastern Front

Kjo është historia e një grupi ushtarësh gjermanë që përpiqen të bashkohen me ushtrinë e tyre gjatë luftës së dytë botërore. Një histori tradhtie, gjaku dhe dashurie që tregon që lufta nxjerr në pah më të mirën dhe më të keqen e njeriut.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *