The Edge of Democracy (2019)

Dokumentari politik dhe kujtimet personale përplasen në këtë eksplorim për të vërtetën komplekse pas shpalosjes së dy presidencave braziliane.

Koha: 121 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *