The Evil That Men Do (2015)

Një luftë midis dy karteleve meksikane kthehet në hakmarrje personale. Kur rrëmbehet vajza e udhëheqësit të njërës palë, gjaku dhe masakrat nuk kanë fund.

Koha: 94 min