The Fall

Në një spital në periferi të Los Anxhelesit të viteve 1920, një aktor i lënduar fillon t’i tregojë një pacienteje tjetër, një vajzë me krah të thyer, një histori fantastike mbi pesë heronj mitik. Falë gjendjes së tij mendore dhe imagjinatës së saj të ndezur, linja midis trillimit dhe realitetit zbehet teksa përralla vazhdon.

Zhanri: AventurëDramëFantazi

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 117 min

Realizimi:

IMDb: 7.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *