The Family

Familja Manzoni, një fis i njohur mafiozësh, është zhvendosur në Normandi, Francë në kuadrin e programit për mbrojtjen e dëshmitarëve, ku përshtatja shpejt bëhet sfiduese dhe zakonet e tyre të vjetra veshtirë të harrohen.

Zhanri: KomediKrimThriller

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 111 min

Realizimi:

IMDb: 6.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *