The Family Man (2000)

Një agjenti shitjesh në Uoll Strit i jepet mundësia të shikojë si jeton gjysma tjetër e tij, teksa zgjohet dhe shikon se makina e tij luksoze është tashmë një fugon i vogël ndërsa e dashura është bërë gruaja e tij.

Koha: 125 min