The Fare (2018)

Një version modern i mitologjisë greke, ku shihet një histori dashurie e formuar në botën e të gjallëve, por që vazhdon deri në botën e përtejme dhe mënyra se si udhëtojnë njerëzit për të shkuar aty.

Koha: 82 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *