The Farewell (2019)

Një familje kineze zbulon se gjyshes së tyre i ka mbetur shumë pak kohë për të jetuar dhe vendosin të mos i tregojnë asgjë, kështu që caktojnë një dasmë si justifikim për tu mbledhur të gjithë bashkë…

Koha: 100 min