The Festival (2018)

Pasi Nikun e lë e dashura në diplomim ai dhe shoku i tij Shein vendosin të shkojnë në një festival muzike “house” për të larguar mendjen. Por prapësirat dhe argëtimet që do ndodhin atje kanë për t’i futur në telashe.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *