The Fifth Estate

Një thriller dramatik i bazuar në ngjarje të vërteta që tregojnë misionin për të nxjerrë në pah mashtrime dhe korrupsione nëpërmjet internetit. Xhulian Asanzh (themelues i WikiLeaks) dhe organizata e tij u bënë personazhet më të debatuar të shekullit 21.

Zhanri: BiografiDramëKrim

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 128 min

Realizimi:

IMDb: 6.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *