The Fighting Preacher (2019)

Kur misioni i kishës së tij e dërgon Uillard Bin dhe bashkëshorten e tij, Rebeka, në qytetin e vogël të Palmirës, familja e tyre ndeshet me paragjykimet dhe urrejtjen e banorëve vendas. Me përkushtim, dashuri dhe durim, ata arrijnë të fitojnë zemrat dhe një vend të rëndësishëm në komunitet.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *