The Final Wish (2018)

Pas vdekjes së babait, Aaroni kthehet në shtëpi për të ndihmuar nënën e tij të lënduar dhe për t’iu kthyer së shkuarës së vet. Duke kërkuar në gjërat e babait ai ndeshet me një objekt misterioz i cili fsheh shumë më tepër nga ç’duket.

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *