PRISNI 7 SEKONDA

The First King

Historia e dy prej vëllezërve më të famshëm të historisë, Remusit dhe Romulusit, të cilët luftuan kundër skllavërisë dhe pushtuesve, kaluan përmes egërsisë së natyrës dhe kundërshtuan profeci dhe Zotat, për të ndërtuar në fund një nga perandoritë më të mëdha të njerëzimit.

Koha: 123 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *