The First Purge (2018)

Partia e tretë politike e Amerikës, Themeluesit e Rinj të Amerikës, vijnë në pushtet dhe kryejnë një eksperiment: 12 orë në Staten Island pa ligje. Askush nuk duhet të qëndrojë në ishull, por ai që rri fiton 5000 dollarë.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *