Rregullohet së shpejti...

The Forgiveness of Blood (2011)

Një familje shiptare përçahet nga një vrasje, duke u futur në gjak, dhe si pasojë djali i madh Niku ështe objektivi kryesor i gjaksit. Ai detyron motrën e madhe Rudinën të lërë shkollën dhe të drejtojë biznesin e familjes.

Koha: 109 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *