The Fox and the Hound (1981)

Një dhelpër e vogël që quhet Tod dhe Koper, një qenush, zotohen se do jenë miq të mirë përgjithmonë. Por ndërsa Koper rritet si një qen gjahu, miqësia e tyre përballet me provën përfundimtare.

Koha: 83 min