PRISNI 7 SEKONDA

The Gamechangers

Bazuar në historinë e vërtetë për konfliktin mes kompanisë së video-lojërave Rockstar dhe avokatit Xhek Tompson për akuzën e nxitjes së dhunës nga këto lojëra. Fiton drejtësia apo marketingu?

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *