The Girl in the Spider’s Web (2018)

Hakerja e kompjuterëve, Lisbet Salander dhe gazetari Mikael Blomkvist, e gjejnë veten të kapur në një rrjet të spiunëve, kriminelëve kibernetikë dhe zyrtarëve të korruptuar të qeverisë.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *