The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest (2009)

Lisbeth po rikuperohet në një spital dhe pritet të rikuperohet, që të shkojë në gjyq për tre vrasje. Mikael duhet të vërtetojë pafajësinë e saj, por Lisbeth duhet të jetë e gatshme të ndajë detajet e eksperiencës së neveritshme me gjykatën.

Koha: 147 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *