Aşk Tutulması (2008)

Dashuria e një tifozi të Fenerbahçes i ciligjithçka e lidh me parashikimin dhe ndjesinëqë ka për gjërat.

Koha: N/A

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *