PRISNI 7 SEKONDA

The Godfather: Part II

Vazhdimi i sagës së familjes Korleone tregon historinë e Vito Korleones kur ka qenë i ri në Nju Jorkun e 1920-ës dhe më pas ndjek Majkëll Korleonen në 1950-ën i cili po përhapte biznesin ne familjes në Las Vegas, Hollivud dhe Kubë.

Koha: 202 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *