The Goldfinch (2019)

Teodor Deker ishte 13 vjeç kur mamaja e tij u vra në një sulm me bombë në muzeun e arteve Metropolitan të Nju Jorkut. Tragjedia ndryshon drejtimin e jetës së tij, duke e dërguar në një rrugë faji, shpagimi dhe dashurie. Me vete e shoqëron copëza e vetme e shpresës e mbetur nga ajo ditë e tmerrshme, piktura e një zogu të vogël.

Koha: 149 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *