PRISNI 7 SEKONDA

The Good Dinosaur

Një dinozaur i quajtur Arlo, me shpirtin e tij të mirë dhe luftarak që fshihte brenda vetes, arrin të mposhtë frikën që ka dhe madje bëhet shok me një njeri.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *