The Good Son (1993)

Mark, një djalosh i ri i cili jeton me tezen dhe xhaxhain e tij, miqësohet shumë me kushëririn e tij Henrin, një djalë në të njëjtën moshë i cili shfaq shenja dhune dhe psiqike.

Koha: 87 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *