The Good, the Bad and the Ugly

I miri, I keqi, dhe I shemtuari! Ngjarja e filmit zhvillohet në vitin 1862 gjatë luftës qytetare Amerikane ku bëhet fjalë për tre burra që janë në kërkim të një arke ushtarake me para. Ky Film është komentuar nga analistë të mëdhenj si më i miri i të gjitha kohërave.

Zhanri: Western

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 178 min

Realizimi:

IMDb: 8.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *