The Grand Grandmaster

Ndjenjat e papritura lindin mes një djali dhe rivales së tij në boks dhe kjo gjë sjell ndryshimin e gjithë planit të tij për finalen e shumëpritur kundra saj.

Zhanri: Uncategorized

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 117 min

Realizimi:

IMDb: 5.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *