The Grinch (2018)

Grinçi dhe qeni i tij besnik, Maksi, jetojnë të vetmuar brenda një shpelle në malin Krampit. Kur kushët, që jetojnë pranë tij, vendosin të bëjnë Krishtlindjet më të mëdha dhe më të ndritshme, Grinçi i pakënaqur e kupton se ka një mënyrë për të fituar paqe dhe qetësi. Me ndihmën e Maksit dhe mes situatash gazmore e plot aventura, ai do të vendosë të vjedhë Krishtlindjen.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

ghdgtjh

at 9:10 pm

spo muj me downloaudu o sheF