PRISNI 7 SEKONDA

The Gunman

Një ish-ushtar i forcave speciale dhe kontraktues ushtarak, i cili vuan nga PTSD përpiqet për t’u rilidhur me dashurinë e tij  të gjatë prej shumë kohësh, por së pari ai duhet të shkojë në kërkim nga Londra për në Barcelonë dhe përgjatë Europës në mënyrë që të pastrojë emrin e tij.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *