The Half of It (2020)

Kur adoleshentja e zgjuar, por e varfër, Ellie bie dakord t’i shkruaje një letër dashurie një djali në formë shakaje, ajo nuk e mendonte se gjërat do merrnin krejtësisht ndryshe dhe të bëhej mikja e tij, madje dhe të bijë në dashuri me të.

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *