The Hate U Give (2018)

Starr bëhet dëshmitare e vrasjes së shokut të saj Kalil nga një oficer policie. Me gjithë presionet nga komuniteti ku jeton, ajo duhet të bëhet zëri i Kalilit dhe të kërkojë drejtësi.

Koha: 133 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *