The Heat (2013)

Agjentja strikte e FBI-së Sara Ashbërn dhe policja vulgare e Bostonit Shanon Mullins nuk do të mund të ishin më të papërshtatshme. Por kur bashkojnë fuqitë për të rrënuar një bos droge, bëhen gjëja e fundit që priste dikush… mikesha.

Koha: 117 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *