PRISNI 7 SEKONDA

The Heir Apparent: Largo Winch

Pasi një miliarder i fuqishëm vritet, djali i tij i adoptuar në mënyrë sekrete duhet të provojë që është i duhuri për të trashëguar pasurinë, të gjejë vrasësit e babait dhe t’i pengojë që t’i marrin kompaninë…

Koha: 108 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *