The Heiresses (2018)

Chela dhe Chiquita, kanë qenë së bashku mbi 30 vite. Pas përkeqësimit të gjendjes së tyre financiare, Chela detyrohet të përballet me një realitet të ri. Një realitet i cili e bën të dalë nga guaska e saj dhe të jetë e lirë për bindjet e saja seksuale.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *