The Highwaymen (2019)

Ish Renxhërsat e Teksasit Frenk Hemër dhe Mejni Golt bashkojnë forcat për të kapur të jashtëligjshmit famëkeq Boni Parker dhe Klajd Berou.

Koha: 132 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *