The Hobbit: The Desolation of Smaug

Xhuxhët, së bashku me Bilbo Begins dhe Gandalf Gri-në, vazhdojnë kërkimin e tyre për të rifituar Ereborin, atdheun e tyre, nga Smaug. Bilbo Begins zotëron një unazë misterioze dhe magjike.

Zhanri: AksionAventurëFantazi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 161 min

Realizimi:

IMDb: 7.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

agustinmanxharaj

at 10:02 pm

Sorry