The Hole in the Ground (2019)

Një mama e ve zhvendoset në një fshat irlandez me djalin e saj. Ajo fillon të dyshojë se ai nuk mund të jetë djali i saj i vertetë dhe frika rritet për shkak të disa ngjarjeve misterioze që lidhen me një gropë në pyllin afër shtëpisë së tyre…

Koha: 90 min